Молитви від конфліктів в сім’ї, прощення і світі

Господи, прости нас, дай нам терпіння, щоб ми могли дозволити наші розбіжності мирним шляхом.

Коли ваше сімейне життя знаходиться в стані конфлікту, часто страждає ваш емоційний і духовне здоров’я. Ці  молитви про сімейний конфлікт нагадають вам, що ці проблеми тимчасові та що Господь вічний.

Молитва терпіння

Дорогий Бог, у своїй безмежній мудрості ти поклав початок інституту шлюбу і сім’ї. Я вірю, що моя сім’я – це ваш подарунок і перше служіння, яке ви мені дали. Але, Боже, ворог розв’язав війну проти моєї сім’ї. На зміну світу прийшли конфлікти та маніпуляції. Раніше ми любили та поважали один одного, а тепер все егоїстичні. Господи, каюсь від імені всіх. Всі ми образили вас і один одного своїм егоїзмом. Вибачте нам, дайте нам терпіння, щоб ми могли дозволити наші розбіжності мирним шляхом. В ім’я Ісуса ми молимося, амінь.

Молитва любові

Господь Ісус, Ти любив нас, коли ми були ще грішниками, і продовжуєш обсипати нас своєю любов’ю, навіть коли ми зазнаємо поразки. Ми як сім’я втратили лік через біль і гордості. Ми завдали один одному біль своїми діями та словами. Господи, дозволь своїй любові взяти під контроль наші думки, дії та слова, коли ми взаємодіємо один з одним. Будь ласка, допоможіть нам цінувати один одного так само як ви цінуєте нас, і дайте нам благодать, щоб ставитися один до одного правильно. В ім’я Ісуса я молю, амінь.

 ""

Молитва світу

Небесний Батько, я привожу нашу сім’ю до твого престолу. Господи, це було від одного конфлікту до іншого, і кожен раз, коли ми намагаємося вирішити наші розбіжності, справи йдуть тільки гірше. Ворог сповнений рішучості розлучити нас, але саме ви нас звели. Я твердо вірю влади, яку ви мені дали як своїй дитині, і наказую дияволу залишити нашу сім’ю в спокої. Ніщо ні в якому разі не заподіє нам шкоди. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Молитва про прощення

О, Господи, у нас було багато розбіжностей між собою як сім’єю. Господи, ніхто з нас не готовий визнати свою помилку; ми тільки хочемо звинувачувати інших. Святий Дух, нагадай нам про велику жертву, яку наш небесний Отець приніс за нас через свого Сина Ісуса, щоб ми могли змиритися у своїх серцях. Будь ласка, допоможіть нам перестати дивитися на слабкі сторони та недоліки один одного. Давайте ж простимо один одного і будемо сім’єю, що прославляє ваше ім’я. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.