Молитви про захист брата, дружбу і міцне здоров’я його

Ісус, мій Праведний Спаситель, дякую Тобі за милу дружбу з моїм братом.

В хороші та погані часи ви любите свого брата і хочете, щоб він отримав найкраще, що може запропонувати життя. Ось сильні молитви за вашого брата.

Молитва дружби

Ісус, мій Праведний Спаситель, дякую Тобі за милу дружбу з моїм братом. Спасибі, що зробили нас товаришами та помічниками в житті один одного. Будь ласка, зміцнюйте нашу дружбу і ставте Свої благословення в центр наших відносин. Нехай наша дружба буде рости та цвісти через спогади про вчорашній день і надію на завтрашній день. Ісус, я прошу це в ім’я Твоє небесне, Амінь.

Молитва захисту

Господи, будь ласка, накладіть захисний друк на життя мого брата. Благослови його безпекою та світом. Нехай він пройде через небезпеку життя з Твоїм всемогутньою присутністю. Захистіть його тіло, розум і серце. Будь ласка, захистіть його від зла цього світу і направте світла Свого так глибоко в його дух. Нехай він знайде втіху у Твоєму світлі. В ім’я Ісуса, амінь.

 ""

Молитва про доброго здоров’я

Єгова, мій Цілитель, будь ласка, поправ мого брата. Коли він стане старше, наділяє його сильним тілом і духом. У міру того як його розум старіє, вносите в його думки мудрість і силу. Оточіть його Своїми благословеннями, щоб він процвітав у Твоєму царстві. Іди поруч з ним, о Боже. Занурте його добрим здоров’ям і видужав істотою. Амінь.

Молитва про онуків

Всемилостивий Бог, молю, щоб мої онуки виросли добрими людьми. Я молюся, щоб вони були добрі та співчутливі один до одного, прощаючи один одного так само як Ти прощав їх. Нехай одягу, в які вони одягаються, будуть співчуттям, добротою, смиренням, м’якістю і терпінням. Я молюся, щоб вони навчилися служити Тобі, наслідуючи приклад Ісуса Христа, коли Він прийшов на землю, амінь.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.