Прощайте кривдників, як би вам це не було важко

Дякую за Твій дар прощення. Твій єдиний Син досить любив мене, щоб прийти на Землю і випробувати найстрашнішу біль, яку тільки можна собі уявити, щоб я міг бути прощений.

Молитва про прощення інших

Дорогий Милосердний Господь,

Дякую за Твій дар прощення. Твій єдиний Син досить любив мене, щоб прийти на Землю і випробувати найстрашнішу біль, яку тільки можна собі уявити, щоб я міг бути прощений. Ти любиш мене, попри мої помилки та невдачі. Твоє Слово говорить:Одягнися в любов, яка об’єднує нас всіх в досконалої гармонії”. Допоможи мені продемонструвати беззастережну любов сьогодні, навіть тим, хто заподіяв мені біль.

Я розумію, що, хоча я відчуваю, мої емоції не повинні контролювати мої дії. Батько, нехай Твої солодкі слова наситять мій розум і направлять мої думки. Допоможи мені зняти біль і почати любити так, як любить Ісус. Я хочу бачити свого кривдника очима мого Спасителя. Якщо я можу бути прощений, то і він може. Я розумію, що у твоїй любові немає рівнів. Ми всі ваші діти та Ти хочеш, щоб ніхто з нас не загинув.

Ти вчиш нас «дозволяти світу, який виходить від Христа, правити в наших серцях». Коли я прощаю словами, дозвольте Твоєму Святому Духу наповнити моє серце миром. Я молюся, щоб цей світ, який виходить тільки від Ісуса, буде правити в моєму серці, уникаючи сумнівів і питань. І перш за все, я вдячний. Не тільки сьогодні, не тільки на цьому тижні, але завжди. Дякую за нагадування. З вдячністю я можу наблизитися до Тебе для прощення. З вдячністю я бачу людину, яка заподіяла мені біль як дитина Всевишнього Бога. Улюблений і прийнятий. Допоможіть мені знайти співчуття, яке приходить з істинним прощенням.

І коли я побачу людину, яку заподіяв мені біль, згадаю цю молитву, щоб я міг взяти зупинити будь-які нечестиві думки та зробити їх слухняними Христу. Нехай впевненість Христа в моєму серці приведе мене до свободи вибачення. Я дякую Тобі за турботу в моєму житті, навчаючи та удосконалюючи мою віру.

В ім’я Ісуса, амінь.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!