Молитви коли ви в складних життєвих ситуаціях

На щастя для віруючих в Христа, наш Бог більше будь-якого випробування, з яким ми можемо зіткнутися.

Життя тут, на Землі, повне випробувань і негараздів. Кожен в якийсь момент свого життя потрапляє або буде стикатися з важкими ситуаціями, в яких він відчуває себе безпорадним. На щастя, що вірять в Христа, наш Бог більше будь-якого випробування, з яким ми можемо зіткнутися. Ось найсильніші молитви в складних ситуаціях.

Будь моїм провідником, молитва

Небесний Батько, я прошу руку підтримки в цих важких ситуаціях. Ти мій притулок і моя сила, моя справжня допомога в біді. Тримай мене за руку і не дай мені впасти. Хай буде зі мною ваша милість в ці болісні часи. Я вірю в вашу любов, яка ніколи не підводить, і в вашу силу, яка не знає кордонів. Будь моїм провідником. Амінь.

Нехай моє серце медитує – молитва

Могутній Батько, Моє серце радіє твоїм обіцянкам. Моя сила виходить від тебе. Я повністю упокоївся в вашої милості та в вашому обіцянку захисту і товариства, якою б складною не була ситуація. Я можу з упевненістю сказати, що, хоча я йду по долинах тіней смерті, я не буду боятися, бо ти зі мною. Ваш посох і ваш жезл втішають мене. Нехай моє серце кожен день розмірковує над твоїм словом. Амінь.

 ""

Молитва до Святого Духа

Святий Дух, я повністю довіряю Тобі в такі важкі часи та завжди. Я впевнений, що подолаю все, що зустрінеться на моєму шляху, тому що ви зі мною на кожному етапі шляху. Дозвольте моєму серцю заспокоїтися, знаючи, що труднощі наближають нас до вас, оскільки ми повністю покладаємося на вашу економію, і ви ніколи не розчаруєте нас. Проведи мене через ці важкі часи. Нехай твоє присутність посилиться в моєму житті. Амінь.

Бережіть мене, молитва

Господи, доглянь за мною в цих складних ситуаціях. Будь моїм джерелом сили. Нехай твій світ наповнить моє серце. Не дозволяйте цим обставинам похитнути мою віру в вас. Нехай моя довіра буде засновано на тобі. Я знаю, що буду битися в цій битві та вийду переможцем, тому що ти борешся за мене. Я розраховую на ваше слово, що ви ніколи не залишите мене і ви завжди будете йти попереду мене. Я прославляю вас в ці часи, тому що це ваша досконала воля в моєму житті. Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.