Молитви про допомогу, коли ви не знаєте що робити і в розгубленості

Боже мій допоможи, я відчуваю себе покинутим.

Коли ви відчуваєте, що збивається з курсу або заблукали в життя, ці потужні молитви до Бога про керівництво і надання спонукають вас повернутися на правильний шлях і залишатися вірними волі Господа для вашого життя.

Мої стогони про допомогу, молитва

Боже мій, Боже мій, я відчуваю себе покинутим Ти! Чому ти так далеко? Ви чуєте мої стогони про допомогу? І все ж Ти був моїм Богом з того моменту, як я народився. Ти моя сила – швидше приходь мені на допомогу! Я довіряю Тобі та знаю, що Ти мене не підведеш. Коли біда поруч, тільки Ти можеш мене врятувати. Я буду хвалити Тебе, бо все, що шукають Господа, будуть радіти вічної радості. Амінь.

Молитва Доброму пастирю

Мій добрий пастир, в цей час горя і відчаю, я прошу Тебе пройти поруч зі мною по цій темній долині. Захистіть звеселив!, Поновіть мої сили та направте мене по правильному шляху. Я не буду боятися, коли Ти зі мною. У мене є все, що мені потрібно, тому що Ти мій великий годувальник. Твоя доброта і незмінна любов будуть переслідувати мене всі дні мого життя. Амінь.

 ""

Молитва про милосердя

Могутній Бог, я прийшов до Тебе в, здавалося б, безвихідної ситуації. Мені потрібна допомога, швидко! Ти мене про дорогу, якою треба йти, бо Ти – Бог, який рятує мене. Я сподіваюся на Тебе. Пам’ятай про мене у світлі Твого співчуття і незмінною любові. Звернись до мене і помилуй, бо я в глибокій скорботі. Мої проблеми стають все гірше і гірше, спаси мене від них усіх. Спасибі, благословенний Спаситель. Амінь.

Допоможіть мені отримати вказівну молитву

Люблячий Батько, допоможи мені розвивати духовні дисципліни, щоб я міг краще сприймати те, що ти мені кажеш, і з більшою готовністю робити те, що ти вимагаєш. Чи можу я не тільки прийти до вас зі своїми потребами, похвалою і вдячністю, але і виробити звичку проводити час в побожному слуханні. Допоможіть мені не дозволь, щоб фактори соціальних мереж і суєти життя заглушали ваш тихий голос. Допоможіть мені у всьому керуватися вами, а не моїм власним недосконалим судженням. Амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.