Молитви підпорядкування і керівництва Святого Духа

Батьку, допоможи мені не тільки відкрити та зрозуміти ваше керівництво і вашу волю, а й змусити мою волю коритися вашій.

Молитва духу істини

Господь, я дякую Тобі за те, що ти благословив нас, що вірять в Тебе, Духом Істини. А тепер, Святий Дух, будь ласка, направ мене до істини та допоможи мені використовувати силу твоєї істини. Скажіть мені, що ви чуєте від Отця, і оголосите мені, що має статися. Вкажіть шлях на незвіданій території та розкрийте скарби Бога. Своїм небесним вогнем просвіти мої духовні очі, щоб бачити те, що бачиш ти. Амінь.

Підпорядкування керівництву Духа

Батьку, допоможи мені не тільки відкрити та зрозуміти ваше керівництво і вашу волю, а й змусити мою волю коритися вашій. Дай мені вуха, щоб уважно прислухатися до того, що я повинен робити, і бажання виконати твої вказівки. Направ мене у будь-яку мудрість, навіть якщо вона відрізняється від «мудрості» світу. Допоможіть мені говорити те, що ви говорите мені, і робити те, що ви мені говорите. Спасибі, що вчіть мене. Амінь.

 ""

Молитва незнайомих шляхів

Господь, мій Помічник, поки я йду незнайомими дорогами, направ мене. Перетвори темряву у світло переді мною, а нерівності – в рівну землю. Я не знаю, що буде за наступним поворотом або які несподівані речі зустрінуться на моєму шляху, але ви все знаєте. Я віддав себе у твої руки зі спокійною вірою. Я дякую вам за ваше постійну присутність – за те, що ви перебуваєте в мені, коли я перебуваю в вас. У твоїй присутності світло. Амінь.

Світильник Божої молитви

Бог Істини, я дякую Тобі за твої заповіді та вчення. Я твердо впевнений, що не залишу їх, але завжди буду пов’язувати їх своїм серцем. Коли я йду, нехай ваші вчення направляють. Коли я ляжу, нехай вони доглядають за мною. Коли я прокидаюся, нехай вони говорять зі мною. Ваші вчення освічують моє розуміння. Дякую вам за те, що ваша мудра й повчальна дисципліна зберігає і продовжує мені життя. Амінь.

Схожі статті

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.

Раніше не знала, як це їсти – тепер не можу відірватись: смачні котлети з курячої печінки. Фірмовий рецепт

Немає нічого смачнішого за ці нереальні котлети з курячої печінки. Головне – навчитись їх готувати. Ділимось дуже простим рецептом апетитної закуски.

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.