Молитви про подолання гніву і позбавлення від образ

Боже, твій світ перевершує всі моє розуміння. Коли в мені підіймається гнів, будь ласка, заспокой мій розум і серце моє своїми ніжними словами.

Коли життя збиває нас з ніг, легко почати злитися на те, що сталося. Ці потужні молитви про подолання гніву та обурення – прекрасні приклади молитов, які ви можете вимовляти, щоб шукати порятунку за допомогою Господа.

Молитва про подолання гніву

Боже, твій світ перевершує всі моє розуміння. Коли в мені підіймається гнів, будь ласка, заспокой мій розум і серце моє своїми ніжними словами. Наповни все моє життя своїм досконалим спокоєм. Нехай моя особистість буде сформована вашим спокоєм, а не моїм розчаруванням. З Твоїм Святим Духом в моєму житті я можу подолати гнів. Дозвольте мені показати ваш характер, повільний на гнів і багатий непохитною любов’ю. Подивися на мене і примусь своє обличчя сяяти на мені. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Молитва про усунення моєї образи

Господи, Боже мій, ти мій пастир. Ви ведете мене і забезпечуєте мене. Коли я починаю відчувати образу через навколишніх мене обставин, нагадайте мені, що ви приготували для мене стіл і можете дати мені спокій. Ваше помазання і благословення присутні у всіх аспектах мого життя. Видаліть мою образу і звільніть мене від розчарування. Нехай ваша доброта і милість будуть супроводжувати мене в усі дні мого життя, щоб я міг жити в домі вічно. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

 ""

Молитва: заспокой мій гнів

Суверенний Господь, принеси світ моєму розуму і моєму серцю, оскільки я злюся на ситуацію, в якій я перебуваю. Можу я стримати твою обіцянку, що ти ніколи не залишиш мене і не покинеш мене. З якими б обставинами я ні зіткнувся, які викликають гнів у моєму серці, нагадуйте мені, що ви не залишили мене і ніколи не покинете мене. Коли ти зі мною, я можу довіряти тобі битися в моїх битвах, мені не потрібно дозволяти гніву брати контроль. Дай мені твій спокій, Батько, нехай він править моїм життям. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Молитва від образ

Могутній Бог, дякую Тобі за дар вічного життя з надлишком. Нехай моє життя буде вільною від образ і наповнена вдячністю і похвалою за ваші незліченні благословення. Біблія вчить, що ви ніколи не перестанете забезпечувати свій народ. Звільни мене від образи, я дякую тобі за твої благословення і впевнений, що ти та далі будеш щедро задовольняти всі мої потреби. Так зостануться зі мною благодать, милість і мир від Бога Отця і від Сина Ісуса Христа в істині та любові. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.