Молитва за друга (подругу), щоб підбадьорити, підтримати і зміцнити!

Роблячи це, я відчуваю себе ближче до Господа і моїм друзям, коли молюся за них.

Молитися за друзів – одне з найважливіших справ, які ми можемо робити. Легко захопитися власними потребами, але не менш важливо молитися і просити за інших. Неважливо, чи знаходяться наші друзі поруч або далеко, в нашому житті чи ні, їм все одно потрібні наші молитви. Але як ми можемо молитися за наших друзів? Як ми дізнаємося, про що молитися?

З власного досвіду я запитую своїх друзів, про що їм потрібна молитва, і намагаюся зібрати якомога більше деталей. Таким чином, я можу молитися за них якомога конкретніше. Коли справа стосується друзів, яких зараз немає в моєму житті, я молюся про те, з чим, як я знав, вони боролися в останній раз, коли ми розмовляли, і про те, щоб Господь направив їх. Роблячи це, я відчуваю себе ближче до Господа і моїм друзям, коли молюся.

Підбадьорлива молитва за друга (подругу)

 ""

О Боже,

Я молюся за свого друга (подругу) прямо зараз. Я молюся, щоб ви допомогли йому (їй) в боротьбі, яку вони переживають зараз. Адже ви точно знаєте, що їм потрібно цієї миті. Підійдіть до них ближче і дозвольте їм відчути вашу присутність. Відкрийте вам їх очі, вуха і серця. Допоможіть їм мати проникливість, щоб почути ваш голос, коли ви будете вести їх до наступних кроків. Говоріть з ними, поки вони читають ваше слово, і звертайте їхню увагу на вірші підбадьорення і втіхи. Я молюся, щоб ви заспокоїли будь-який страх або занепокоєння, які вони можуть відчувати. Замініть це упевненістю в тому, щоб підкорятися своєму слову і довіряти вам. Я молюся, щоб ваше керівництво було для них зрозумілим з цього дня. Я молюся твоїм ім’ям. Амінь.

Схожі статті

Печінку купую через день, щоб приготувати гору ніжних печінкових котлет: мої уплітають їх за 5 хвилин

Печінкові котлети стануть справжнім хітом вашого обіду або вечері. А щоб вони завжди виходили вдало, варто знайти правильний рецепт. Спробуйте його вже сьогодні та пригостіть родину смачною новинкою.

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто.