Краще нехай смердить потом: 5 ароматів, які не подобаються більшості чоловіків

Як підбирати парфум, і які запахи не переносять чоловіки? Дослідники провели кілька опитувань, де самі хлопці зізнавалися у своїх перевагах.

Для того, щоб залучити в своє життя гідного чоловіка, кожній жінці варто подбати про гармонійний жіночий образ: з почуттям смаку підбирати одяг, доглядати за собою, стежити за манерами і промовою. Тільки ось найбільше уваги дівчат йде не в ту сторону – вони ганяються за модою, хоча на цей момент мало хто з представників «сильної» статі звертає увагу. Куди важливіше аромат жінки, суміш її натурального запаху з витонченими парфумами.

Які парфуми вибрати
Які парфуми вибрати

Духи з запахом їжі

Дивно, але одні з найприємніших в побуті запахів – ванілі, шоколаду, кориці – виявилися на останньому місці серед запропонованих варіантів. Чоловіки аргументували це тим, що такий аромат викликає асоціації з їжею і пробуджує «не той апетит», та й здобну випічку їм найчастіше готували або купували мами. У кімнаті вони таку атмосферу люблять, але ось жіночу сексуальність в їх очах «солодкий» запах вбиває.

Солодкі аромати і запах шоколаду

Жінки, на думку чоловіків, не повинні пахнути як пачка льодяників або коробка цукерок асорті, а особливо – як жуйка.

«Червона Москва» і «Шанель №5»

Друга позиція в чоловічому анти-рейтингу – «вінтажні» духи ще з Радянського Союзу, якими зараз користуються тільки бабусі. Та й іноземні моделі, випущені в минулому столітті, викликають неприємні почуття, адже зазвичай такі духи були насиченими, стійкими, густими. А від сильних запахів, як відомо, починає боліти голова.

Чоловікові не подобаються парфуми
Чоловікові не подобаються парфуми

Тютюн, ефіри, східні прянощі

Почесне третє місце за нелюбові – наполегливі східні мотиви, адже здається, що дівчина просто обсипала себе приправами. Також їм не до душі тютюнова віддушина (це атрибут мужності), чітке відчуття спирту в ароматі і інші запахи, невідповідні стереотипної «жіночності» (хвойні, «морозні», «масляні»).

Духи колишньої подружки

Ще багато хлопців згадали один важливий момент: часто неприязнь викликають духи колишньої, особливо якщо розрив з нею був важким. Вони б спокійно поставилися, якщо нова партнерка поцікавилася б цим питанням раз і перестала користуватися цим ароматом заради відсутності неприємних спогадів.

А що ж їм подобається?

Тепер настав час поговорити про чоловічих «любимчиках». Однозначними фаворитами серед чоловіків виявилися яскраві (за своєю суттю, а не обсягу вилитих на себе духів) аромати: фруктово-квіткових сумішей, горіхові і деревні, кавові.

 "Сучасні

Деяких хлопців збуджують нотки дорогого алкоголю (винні, коньячні запахи), хтось приходить в захват від звичайної «свіжості».

Серед вищезазначених ароматів варто бути обережніше тільки з цитрусовими: все-таки якщо надушитися «мандаринами» перед побаченням, нічого, крім передчуття Нового Року, партнер до вас не зазнає.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.