Не сумуйте: 5 перевірених способів підняти собі настрій

Короткі дні, мало сонячного світла і просто незпріятності в житті можуть зіпсувати настрій. Але не варто сумувати, ми зібрали для вас способи підняти ваш настрій.

Смійтеся і посміхайтеся

Відразу кілька досліджень довело, що навіть проста усмішка здатна підняти настрій і зробити трішки щасливішими. А сміх, в свою чергу, вивільняє в нашому організмі ендорфіни, які допомагають поліпшити ваш настрій.

Ось чому ви повинні посміхатися, навіть якщо вам цього не хочеться. Спочатку ви відчуєте, що це вимушена посмішка, але потім це допоможе згадати щось хороше, або веселе і посмішка і сміх стануть щирими.

Якщо ви не хочете змушувати себе таким чином – увімкніть комедію, прочитайте смішну книгу, або зателефонуйте другу, який зможе вас розсмішити

Прийміть душ або ванну

Ви будете вражені тим, що може зробити для вас душ. Прийміть душ більш прохолодний, ніж зазвичай. Холодний душ допоможе вам відчути себе краще. Дослідження показали, що це може допомогти вам поліпшити кровообіг, знизити стрес і напругу і поліпшити настрій. Холод вивільняє ендорфіни в кров і мозок, завдяки яким ви відчуваєте себе відпочилим і позитивним.

Якщо ви віддаєте перевагу ванні, спробуйте додати в неї англійську (магнієвую) сіль (від 1 до 2 склянок). Крім допомоги у виведенні токсинів з організму і зниження напруги, вона може викликати викид ендорфінів, що, в свою чергу, знижує стрес і покращує настрій

Пройдіться кілька хвилин

Пам’ятайте, що ваше тіло створене, щоб рухатися, ходити. Це заняття не тільки допомагає вентилювати ваш мозок, прокачувати кров по тілу, а й дає вам можливість дистанціюватися від своїх проблем.

Це неминуче підніме вам настрій. Ви відчуєте себе спокійніше після 5-хвилинної прогулянки.

А крім того, чому б не познайомитися з новими людьми під час невеликих прогулянок?

Вибір правильного одягу

Якщо ви хочете через кілька хвилин відчути себе краще тілом, вибирайте відповідний наряд. Одягайтеся так, щоб відчувати себе добре. Будь то сексуальне плаття, джинси чи старий светр, який ви любите, або ваш улюблений піжамний комбінезон, ці наряди можуть змінити ваш настрій.

Танцюйте під улюблену музику

Танці корисні для вашого тіла і розуму, тому що вони допомагають виробляти гормони щастя. Не потрібно ходити в клуб або брати уроки, щоб розважитися за 5 хвилин. Увімкніть улюблений трек і починайте танцювати. Не хвилюйтесь, як ви рухаєтеся, чи красиво танцюєте – постарайтеся відключити думки і рухатися під музику.

Чи не час сумувати
Не час сумувати

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.