Ця дитина зробив більше добра, ніж багато дорослі – він врятував понад 2000 життів і наповнив їх любов’ю

За допомогою величезної любові до братів менших юний американець Роман Макконен зумів врятувати тисячі собак від жорстокої долі

Коли хлопчик був ще зовсім маленьким, його дуже торкнулися історії про собак, за якими господарі вже не хочуть стежити, через що залишається тільки варіант усипляння. Діти часто набагато міцніше прив’язуються до вихованцям, ніж дорослі і на свій четвертий день народження Роман попросив перерахувати в благодійні фонди з порятунку приречених песиків всі гроші, які його знайомі витратили б на подарунки, а зі шкільних років сам почав брати активну участь у волонтерському русі.

Роман Макконен з мамою
Роман Макконен з мамою

Місцевий притулок штату Техас щосуботи робив “виставку ” з собак, відданих їх колишніми власниками на усипляння – так співробітники сподівалися, що хоч декількох тварин заберуть до своїх домівок добрі люди. Сім’я Макконен колись саме таким чином обзавелася щеням на ім’я Мун, але ж всіх собак забрати їм не під силу.

Роман з мамою і врятованим ними Муном
Роман з мамою і врятованим ними Муном

Роман почав все частіше проводити свої вихідні на цій виставці, переконуючи перехожих взяти собі цуценятко, і пізніше став знімати кумедні відео-візитки кожному песику і викладати їх в соціальні мережі. Така щира реклама для цуценят спрацювала, і безліч собак знову знайшло люблячих господарів.

Роман сам рекламує своїх підопічних
Роман сам рекламує своїх підопічних

Коли сім’я Маккон переїхала в штат Вашингтон, Роман хотів продовжити свою справу на новому місці – але виявилося, що ситуація в цьому районі набагато сприятливішими, і бродячих або приречених тварин – мінімум. Так разом з батьками він придумав проект Project Freedom Ride – в його рамках собачі виставки проходять по всій Америці, завдяки чому вже в кожному штаті поліпшуються показники врятованих собак.

Смішні рекламні візитки для собак
Смішні рекламні візитки для собак

Також кілька волонтерів надихнулися прикладом хлопчика і стали займатися схожою діяльністю, тільки для котів та інших вихованців, які опинилися без турботи.

Роман пропонує взяти рчи в будинок - він дуже добрий і спокійний
Роман пропонує взяти Арчи в будинок – він дуже добрий і спокійний

Волонтерська історія Романа Маккона захопила майже всі благодійні служби США – вони часто запрошують хлопчика на офіційні заходи, щоб він поділився цікавим досвідом і натхненням з іншими людьми.

Роман презентує вірного Блеккі, хоязйка його померла і пес жив у її могили
Роман презентує вірного Блеккі, хоязйка його померла і пес жив у її могили

Також він часто з’являється на телебаченні, і отримав кілька муніципальних нагород. У загальній сумі, хлопчикові вдалося врятувати більше 2 тисяч собак.

Завдяки Роману з притулку забирають навіть старих собак
Завдяки Роману з притулку забирають навіть старих собак

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.