Подружня пара схудла на 90 кг: секрет схуднення без виснажливого спорту і строгих дієт (ФОТО)

Подружній парі вдалося схуднути без дієт і тренувань. Усього за один рік вони скинули 90 кг на двох. Закохані поділилися своїм простим секретом.

Кожен з них важив по 136 кілограмів, і це не заважало їм жити, любити і приймати один одного. Але незабаром усе змінилося. У хлопця діагностували апное уві сні, через яке він міг задихнутися.

Причиною проблем з диханням стала зайва вага. Тому 25-річна Стефані Енгблом і 29-річний Брендон вирішили разом схуднути, щоб прожити довго і щасливо.

На своїй сторінці в Інстаграм дівчина розповідає, як вони з чоловіком скинули 90 кг на двох. Цікаво, але строгих дієт пара ніколи не дотримувалася.

 ""

За словами подружжя, вони їдять всю ту їжу, яку люблять. Вони не виключили конкретну групу продуктів. Замість цього закохані зменшили порції і їх кількість. Перестали вживати каву з солодкими сиропами, але повністю не виключили солодке. Вони почали більше рухатися і дотримуватися режиму.

Стефані вважає, що будь-яка дієта сприяє швидкому схудненню, але результат цей короткочасний. Вони з чоловіком хочуть виробити здорові звички на все життя.

 ""

Енгблом також підкреслила, що худнути легше, якщо у вас є підтримка.

 ""

“Ми не задихаємося, сміючись разом, і, сподіваюся, проживемо довге життя. Для нас втрата ваги – це не марнославство. Йдеться про якість життя і здоров’я. Я така щаслива, що ми зайшли так далеко, і не можу дочекатися, щоб побачити, що нас чекає в майбутньому”, – розповідає дівчина.

Зараз дівчина не намагається скинути зайві кілограми, адже скоро вона стане мамою. Пара чекає першу дитину. Уже в липні 2021 року на світ повинен з’явитися малюк.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.