Як змінилася жінка, яка повністю відмовилася від алкоголю: фігура, як у молодої дівчини (ФОТО)

Австралійка розповіла, як змінилося її життя після того, як вона відмовилася від алкоголю. Тепер жінці можуть позаздрити навіть деякі молоді дівчата.

Ніколи не пізно міняти себе і свої звички. Тим більше, якщо це стосується здоров’я, потрібно діяти рішуче.

“Мама, я боюся, що тобі ніколи не стане краще”, – сказала зі сльозами на очах 9-річна дочка мамі.

Тоді австралійка на ім’я Жюстін Уітчерч могла випити три пляшки вина за день і ще пару чарок горілки. Але, після слів лікаря, жінка вирішила змінити свої старі і згубні звички. Медик повідомив, що це пряма дорога на той світло, якщо вона буде пити такими дозами.

 ""

Прийнявши правильне рішення, Жюстін почала боротися із залежністю і в результаті її життя змінилося. Звичайно, спочатку було нелегко. Вона уникала вечірніх посиденьок з друзями. Замість цього зустрічалася з ними тільки вранці або в обід. Тобто тоді, коли всі працюють, і ніхто не пропонує випити за компанію.

Уітчерч налагодила свій сон, а потім харчування і підключила спорт. На днях народженнях, весіллях та інших святах було складно. Але Жюстін не здавалася, не хотіла більше засмучувати свою дитину, вона хотіла жити.

На питання “Чому ти не п’єш?” вона відповідала коротко і зрозуміло: “Я просто не зможу зупинитися на одному келиху”. А, щоб позбутися від подібних питань, вона наливала в келих газовану воду і додавала трохи яблучного соку. На вигляд виходило, як шампанське.

Усього за шість місяців жінка схудла на 14 кг. Вона так полюбила тренажерний зал, що сама стала тренером. Хоча спочатку доводилося змушувати себе займатися.

 ""

Своїм прикладом Жюстін показує, що відмовитися від алкоголю складно, але завжди можливо. Не має значення скільки вам років, ви ніколи не пошкодуєте, що це зробили.

 ""

Подивіться, як вона змінилася. Як змінився її колір обличчя, фігура, а головне вона тепер щаслива і здорова мама, якою точно можуть пишатися діти.

Женщине сейчас 47 лет
Жінці зараз 47 років

Схожі статті

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!