Дівчина з інвалідністю навчилася робити макіяж без рук (ВІДЕО)

Дівчина втратила всі кінцівки, але виховала сильний характер і знайшла нову професію.

До 2013 року Кейтлін Доброу була звичайною дівчиною. Але страшна хвороба змінила її життя.

Медики діагностували у дівчини бактеріальний менінгіт. Хвороба стрімко розвивалася, через інфекцію кров не циркулювала так як потрібно. Через деякий час Кейтлін залишилася бід рук і ніг.

 ""

Їй було майже 18 років, вона тільки починала жити. І раптом усе змінилося. Лікарі ампутували всі кінцівки.

Варто тільки здогадуватися, що відбувається у голові у людини, яка більше ніколи не побачить свої руки і ноги. Але дівчина виявилася справжнім бійцем.

Кейтлін подружилася з інвалідним кріслом і протезами, за допомогою яких, вона могла сама пересуватися. Було важко, але вона впоралася. Потім вона знайшла у собі сили не просто жити, вона відкрила в собі талант, про який навіть не знала. Дівчина записалася на курси макіяжу.

 ""

Дивовижно, але Доброу навчилася робити макіяж без рук. Вона настільки оволоділа протезами, що навіть маленьким олівцем малює чіткі лінії. Це дійсно талант і завзятість, адже не всі звичайні дівчата можуть так фарбувати очі і губи.

 ""

Зараз Кейтлін не просто навчилася професійного макіяжу, тепер вона сама навчає інших дівчат.

Якщо поміркувати, то справа не в макіяжі. Це гідний приклад, який доводить, що навіть на інвалідному візку, навіть без рук, але з протезами можна жити. Так, це абсолютно інше життя, але воно теж може бути щасливим.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.