Модель зі зміїною шкірою: дівчина з рідкісним захворюванням підкорює світ моди і надихає людей (ФОТО)

Яскравий приклад тому, що неідеальність робить нас особливими. Дівчина зі зміїною шкірою стала моделлю.

Американка народилася з рідкісним захворюванням – пластинчастий іхтіоз. Її шкіра нагадує зміїну: тверда і покрита лусочками.

Джейза Гэри
Джейзі Гері

Раніше Джейзі Гері соромилася своєї нетипової зовнішності. Дівчина часто стикалася з критикою, невдачами. На її шляху було багато недоброзичливців, які своїми оцінками змушували її комплексувати.

 ""

Мама Джейзі завжди допомагала впоратися з труднощами. Саме батьківська підтримка і віра в себе відкрили дівчині двері у світ моди і фотооб’єктивів.

Її шкіра дійсно нагадує зміїну. Вона також час від часу «скидає» її. Сухі і тверді шматочки шкіри буквально відвалюються раз на декілька тижнів.

 ""

Джейзі зробила пару фотографій і відправила в різні модельні агентства. Через деякий час дівчину запросили на фотосесію. Американка стала професійною моделлю. Її фотографії опублікувало італійське видання VOGUE.

Девушка со змеиной кожей
Дівчина зі зміїною шкірою

Знімки дівчини зі зміїною шкірою багатьох надихнули. А люди з таким же рідкісним захворюванням перестали соромитися своєї зовнішності, набули впевненості і почали нормально жити.

 ""

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.