Секрети пенсіонерки, яка схудла на 28 кг за пів року: доказ того, що все можливо (ФОТО)

Зараз у 78-річної пенсіонерки фігура, як у молодої дівчини. Американка поділилася своїми простими секретами, які допомогли їй схуднути.

Раніше Мері Карні з США вживала некорисно їжу і багато часу проводила на дивані перед телевізором. Тільки у віці 71 рік жінка вирішила схуднути, так як через зайву вагу вона відчувала себе некомфортно у власному тілі, – пише видання Today.

Мері відмовилася від шкідливої їжі і почала активно займатися фізичними вправами. Американка придбала курс тренувань від відомого фітнес-інструктора Отема Калабрезе.

 ""

Усього за пів року пенсіонерка схудла на 28 кг. Їй так сподобалося її «нове» тіло, що вона вже 7 років регулярно тренується і стежить за харчуванням. До речі, Карні близько 5 хвилин може простояти в планці.

 ""

Сьогодні пенсіонерка активна і життєрадісна, вона з легкістю бігає і грається зі своїми онуками. Для себе жінка виділила три головні секрети схуднення, які радить іншим:

  1. Мотивація або навіщо це вам потрібно?; 2. Знайдіть ті тренування і те харчування, яке вам підійде; 3. Прийняли рішення – дійте.

Пенсіонерка переконує, що мати здорове підтягнуте тіло можна в будь-якому віці.

Як вам такий результат?

Пенсионерка похудела на 28 кг
Пенсіонерка схудла на 28 кг

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.