Сувора ревізорша Фреймут поскаржилася на складний характер чоловіка: “У нього є проблеми “

Поки вся країна спостерігає за пристрастями в рамках шоу «Танці з зірками» та ділиться на «табір Фреймут» і «табір Кухар», навряд чи хтось сперечатиметься, що і до участі в проекті телеведучу Ольгу Фреймут можна було назвати еталоном жіночності.

Блондинка не один рік вивчала правила етикету, моди і аристократичних манер, а їх демонстрацією захоплювала всіх шанувальників. Навіть зараз шпильки на адресу балерини-журі багато виправдовують непохитним характером Ольги.

Виникає логічне запитання – чи настільки принципова Фреймут будинку: в побуті, в оточенні коханої сім’ї і в близькому колі? На даний момент Ольга виховує вже трьох дітей і кілька років одружена з керівником «Нового каналу» Володимиром Локотко. Свої теплі сімейні фото з ніжними підписами вона часто публікує в профілі Інстаграм, там же ділиться фактами з життя і актуальними подіями.

Ольга Фреймут с мужем и младшими детьми
Ольга Фреймут з чоловіком і молодшими дітьми

Про домашніх справах Фреймут розповідає, як про «затишному будинку, до якого хочеться повертатися – гармонійні і відносини всередині нього». З шлюбі з Володимиром вона нарешті знайшла щастя, вона захоплюється своїм чоловіком і його любов’ю до всіх дітей пари.

Ольгу тільки напружує одне – чоловік не любить публічність, він навіть вдома досить закритий і від нього рідко можна почути слова про почуття. Але проявляє він їх у вчинках, як до самої Ользі, так і до дітей.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Але при цьому без строгих правил не обійтися – кожен з подружжя розуміє, що другий повинен бути в курсі проблем, справ або планів. Фреймут поділилася, що їй би і в голову не прийшло піти або поїхати кудись з дітьми, не повідомивши про це чоловікові і запитавши дозвіл на це.

Тому і тут педантичність Ольги у справі. У роботі вона завжди була відповідальною і виконавчої – тому, мабуть, так і нервує через критику своєї танцювальної техніки, якої присвячує достатньо часу і тренувань.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?