Танцюють усі: великий чоловік підкорює танцювальні майданчики (Відео)

Неможливо встояти на місці, коли цей великий чоловік з'являється на танцювальному майданчику.

Красива постава, стрункі ноги, підтягнута шкіра і легка хода, – якось так ми уявляємо справжніх танцюристів. Але наш світ дивовижний і люди в ньому прекрасні. Американець Джон Ліндо довів, щоб запально танцювати не потрібно цих стереотипів.

Джон чоловік великої комплектації. Він високий і має немаленьку вагу, але це все рівно його не зупиняє сяяти на танцполі. Хто не знайомий з його творчістю, той починає кривитися, коли американець з’являється на майданчику. Глядачі думають, що зараз почнеться танець ведмедя, який просто буде перевалюватися з ноги на ногу. Але пару секунд і думки різко змінюється.

Джон Ліндо
Джон Ліндо

Люди в захваті від того, як чоловік ритмічно рухається. Сам Джон дуже любить це заняття і не збирається спеціально для цього худнути. Він робить те, що йому найбільше подобається. Навіть не сперечайтеся, у нього це чудово виходить. Крім цього, це не просто хобі. Ліндо бере участь у престижних танцювальних конкурсах: Phoenix Champion of Champions, US Open, Grand Nationals.

У себе на батьківщині Джон став місцевою легендою і зіркою. Його запрошують зайняти місце в журі на танцювальних змаганнях. Також він виконує обов’язки інструктора. За кордон чоловіка звуть взяти участь у шоу і фестивалях, робити хореографії.

Із таким партнером мріють багато потанцювати. Коли він починає рухатись усі навколо відчувають цю харизму, грацію і готові розривати танцювальний майданчик разом з Джоном Ліндо.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Хто б міг подумати! У Петросяна і його молодої дружини народилася дитина

Нагадаємо, дівчина з пишними формами вразила всіх своєю харизмою і почуттям ритму.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.