Злого пса забрали з притулку: собака почала посміхатися (Фото)

У цього сумного пса з'явилася сім'я. Собака так рада змінам, що перестала гарчати і почала посміхатися, як людина.

Джаред і Джессіка з США заради домашнього вихованця змінили житло. Пара знімала квартиру у господарів, які були проти домашніх тварин. Але закохані так хотіли завести собаку, що змінили місце проживання.

Джессіка хотіла зробити добру справу, тому шукала майбутнього вихованця в притулках. На одному сайті вона зустріла фото дуже сумного песика. У тварини були очі, сповнені смутку і розчарування. Дівчина зрозуміла, що це саме той пес, якому так потрібна любов і затишний будинок. Пара порадилася, і прийняла рішення забрати собаку.

Дорога була далекою, їхали шість годин до Лос-Анджелеса. Ближче до вечора Джаред і Джессіка дісталися до притулку бездомних тварин. Вони дізналися, що їх обранець має кличку Бенджі. Він в притулку вже десять днів. Волонтери знайшли пса на вулиці, який хворів. У нього чомусь навіть на спині шерсть посипалася.

Грустный пес Бенджи
Сумний пес Бенджі

 "" ""

Тварину швидко вилікували, але залишалася одна проблема. Собака не могла звикнути до людей. Мабуть, хтось його сильно ображав, що він тепер постійно був напоготові. Бенджі весь час гарчав на людей. Він їв тільки, коли нікого не було поруч.

Працівники притулку відмовляли закохану пару від цієї затії. Вони вважали, що злісний Бенджі не найкращий варіант. Тому їм пропонували інших псів з притулку. Але Джессіка з хлопцем приїхали тільки за цією твариною, вони хотіли подарувати свою любов і турботу Бенджі.

Незважаючи на переконання волонтерів, сумний і злий пес поїхав в новий будинок. У машині він поводився агресивно. Коли Джаред з Джесікою пустили Бенджі в свою квартиру, собака одразу сховалася і не виходила цілих сім днів. Тільки через тиждень тварина початок звикати до нової місцевості. Бенджі вийшов до своїх нових господарів і навіть дозволив себе погладити.

Ще через кілька тижнів Бенджі став посміхатися, і очі наповнилися щастям. Джессіка з Джаредом зрозуміли, що вихованець їх теж любить, коли він сам почав приходити до них.

Подивіться, який Бенджі став добрим і лагідним псом. Він взагалі не схожий на ту тварину, яку забрали з притулку. Завдяки таким добрим серцям, тепер пес Бенджі радісний і постійно посміхається.

Собака улыбается
собака посміхається

 ""

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.