Як змінилося життя бездомної собаки, яка потрапила в притулок? (Фото)

До того моменту як собака потрапила в притулок, у неї не було нічого: ні шерсті, ні імені. Ця німецька вівчарка була бездомною собакою з безліччю захворювань.

В один із лондонських притулків потрапив пес, якого згодом назвали Ральф. Ветеринари встановили, що у вівчарки інфекція, яка вразила її вуха і очі. Пес був виснаженим, і шерсті майже не було. На шкірі було видно масивні виразки.

У собаки майже не було шерсті
У собаки майже не було шерсті

Цілий місяць ветеринари та працівники притулку не відходили від тварини. За Ральфом спостерігали цілодобово. За цей час чотирилапий пацієнт трохи поправився, але Венді Танг вирішила забрати до себе пса. Жінка вже протягом довгих років була волонтером притулку.

Венді хотіла, щоб у Ральфа був повноцінний догляд, тому забрала його до себе додому. Вона думала, що потім поверне його назад в притулок. Але вони так здружилися, що це зробити вона не змогла.

Венди Танг и Ральф
Венді Танг і Ральф

Жінка каже, що Ральф став її справжнім другом. Перші дні йому було нелегко. Пес боявся нової місцевості, але скоро звик. І тепер із задоволенням гуляє з новою господинею. У Ральфа з’явилася улюблена і турботлива сім’я, яку він так довго чекав.

Пес Ральф стал красавцем
Пес Ральф став красенем

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.