У собаки вивалюється язик: чому Тост залишився без зубів?

У 2011 році собака породи Кавалер Кінг Чарльз Спанієль жила в притулку. Добре, коли там працюють добрі і небайдужі люди. Але в тому притулку було не зовсім так. Там до тварин ставились грубо, і ніхто одиноких собак не сприймав за живих істот.

Одного разу йому пощастило. Собаку на прізвисько Тост забрали з жорстокого притулку. По приїзду додому, нові господарі побачили, що у песика повністю гнилі зуби. Звичайно, власники відразу звернулися до ветеринара. Фахівець сказав, що крім видалення зубів, ніякого варіанту більше немає. Мабуть, працівники притулку не тільки погано ставилися до тварин, але і зовсім не доглядали за ними. Тост залишився без зубів.

Пес по кличке Тост
Пес на прізвисько Тост

Саме тому собака не може тримати язик у роті. Він постійно вивалюється. Виглядає спочатку мило, а коли дізнаєшся в чому справа, то стає сумно.

Незважаючи на такий дефект, господарі кажуть, що Тост їсть будь-яку їжу. Але пес подрібнює її не зубами, а щелепами. Однак, навіть відсутність зубів ніяк не впливає на привабливість собаки.

Чи не так?

Тост любит позировать
Тост любить позувати
Смешная собака
смішна собака

 "" "" "" ""

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.