ТОП-7 речей, які були колись дуже модними, а зараз нікому не потрібні

Півстоліття тому ці речі були не просто модними. Це були предмети розкоші і багатства. Зараз вони взагалі не актуальні, але тоді їх хотіли всі.
  1. Хутряна шапка. У роки СРСР купити собі натуральну шубу могли не всі. А ось хутряна шапка була більш доступною і теж показувала солідний статус.

    Меховая шапка
    Хутряна шапка
  2. Золоті зуби. Вік не мав значення, золоті зуби подобались усім. У наш час в моді білосніжна посмішка без золотого блиску в роті.

    Золотые зубы
    Золоті зуби
  3. Мельхіорові столові прилади. Можливо, у когось ще є на горищі та валіза зі столовими приборами. Зазвичай користувалися ними гості, так як в побуті вони дуже непрактичні. Тому, що столові прибори з цього матеріалу швидко темніли і погано чистилися. Але вони вказували на статус і дохід сім’ї.

    Мельхиоровые столовые приборы
    Мельхіорові столові прибори
  4. Сервіз і кришталь. Найкращим подарунком на будь-яке свято був чайний або кавовий сервіз. З нього рідко пили чай, так як він весь час прикрашав шафу. Теж саме і з кришталем. Важкі вази, келихи і чарки чекали гостей.
    Сервиз
    Сервіз

    Хрусталь
    Кришталь
  5. Килим. З килимом на стіні було не тільки красиво, але і тепло. Напевно, усі пам’ятають ті дивні малюнки на килимі, які замінювали дітям мультики.

    Ковер на стене
    Килим на стіні
  6. Стінка. Навіть в найменшій кімнаті містилася шафа-стінка, де зберігався і одяг, і ті самі чайні сервізи.

    Стенка
    стінка
  7. Домашній телефон. Колись не було ні інтернету, ні мобільників, але всі були щасливі. А потім з’явився домашній телефон, який підкорив багатьох, але не всі могли його купити. Тому доводилося проситися до сусіда, щоб зателефонувати далеким родичам.

    Домашний телефон
    Домашній телефон

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.