Як змінюється життя після народження дитини: правдиві і смішні фотографії, у яких багато хто впізнає себе

Якщо ви забули, як виглядаєте, вітаємо з народженням дитини. Смішні фотографії, які демонструють справжнє життя молодих батьків. Тепер нудно точно не буде.

Немає часу на сон і на посиденьки з друзями, а все тому, що хтось став мамою і татом. Немов життя почалося з чистого аркуша. Нова роль, цінності, світогляд та зовсім інші пріоритети.

Дети нас меняют
Діти нас змінюють

Багато подружніх пар підтвердять, що після народження дитини змінюється не тільки ваш графік, але і ви самі. І цей період життя хоч і непростий, але по-своєму прекрасний і багатий на емоції. Про це і буде ця смішна добірка фотографій, у якій кожні батьки впізнають себе.

Сон – такий солодкий, але такий недосяжний

 ""

Бути батьками – це дійсно мистецтво і найцінніший подарунок

 ""

Цілу ніч не гуляли, а спати все рівно хочеться

 ""

Коли ти трохи “верблюд”

 ""

Заради доньки батько готовий на все

 ""

Втомлені, але щасливі

 ""

І хто тепер сміється?

 ""

Життєво

 ""

Чоловіки не можуть відмовити лише своїм улюбленим дочкам

 ""

Приготувала батькові подарунок, поки той спить

 ""

Незважаючи на втомлені обличчя, життя після народження дитини наповнюється сенсом. У ньому багато турбот і проблем. Але немає нічого кращого, коли рідний тобі голос каже: “Мамо і тато, я люблю вас!”.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.