Друзі назавжди: як кошеня врятувало маленьке цуценя і стало його найкращим другом

Кошеня Чіккі і цуценя по кличці Ліл Наггет зустрілися в притулку і не змогли розлучитися.

Чіккі був маленьким кошеням, але був здоровим і активним. Він потрапив до притулку, і скоро у нього з’явився незвичайний друг.

Крихітне цуценя приніс чоловік, який знайшов його на вулиці. У Ліл Наггет були явні ознаки хвороби. Він просто нерухомо лежав на вулиці. Допомога ветеринара була просто необхідною.

Щенку была нужна помощь ветеринара
Цуценяті була потрібна допомога ветеринара

Спеціаліст виявив, що у собаки висока температура і низький рівень глюкози. До лікування приступили відразу, але нічого не допомагало. І крапельниці, і ліки були марними. Ветеринар не розумів в чому проблема. Здоров’я цуценя з кожною хвилиною погіршувався.

Лікар взяв кошеня Чіккі і поклав його біля цуценяти. І раптом сталося диво: Ліл Наггет почав одужувати.

Котенок вылечил щенка
Кошеня вилікувало маленьку собаку

Через півмісяця собака не тільки пішла на поправку, але і здружилася з вусатим другом. Після цього ветеринар припустив, що цуценяті не вистачало материнської турботи. Тому він ніяк не видужував. Але маленький, пухнастий Чіккі зміг замінити навіть рідну матір.

Лучшие друзья
Кращі друзі

Таких маленьких тварин швидко забирали з притулку. Тому їх вирішили не розлучати. Таким чином цуценя Ліл Наггет можна було забрати тільки разом з кошеням Чіккі і навпаки. Розірвати їх дружбу було б злочином.

Такі господарі знайшлися. Люди прийшли вибрати домашню собаку і дуже були раді, що вийшло взяти відразу двох вихованців. Тепер у Чіккі і Ліл Наггет з’явилася прекрасна сім’я і новий будинок. А головне, що вони залишилися разом.

У животных появилась семья
У тварин з’явилася сім’я

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.