Модні радянські сукні, які даремно зникли з продажу: у них навіть звичайна жінка виглядала елегантно (ФОТО)

Фотографії радянських суконь, про які мріяла кожна жінка. А ви пам'ятаєте ті часи, коли за красивою тканиною можна було пів дня простояти в черзі?

Груша, яблуко, перевернутий трикутник? Тип фігури абсолютно не мав значення. У цих сукнях усі були ідеальними. Будь-яка звичайна жінка виглядала елегантно, ніжно і граціозно. Давайте згадаємо ті прості, але красиві радянські сукні, які назавжди залишаться у наших серцях.

Тоді не було великої різноманітності моделей. Крім цього, не всі могли собі дозволити просто купити плаття в магазині. Але модниці того часу завжди знаходили вихід і намагалися одягатися оригінально.

Практично кожна жінка вміла шити, але купити красиву тканину було дуже складно. Ті, кому це вдавалося, придумували фасон і шили те найбажаніше плаття.

 ""

А хто не вмів шити, звертався в ательє. Професійні швачки допомагали створювати ідеальний наряд, який підкреслював усі достоїнства.

 ""

Нічого особливого, але були модними

 ""

Носили із задоволенням

 ""

Але ж було навіть дуже стильно!

 ""

Це не висока мода, але виглядає на висоті

 ""

Квітковий принт

 "" "" ""

Колір сукні відігравав велику роль. Усі хотіли носити яскраві сукні

 ""

І кожна виглядала жіночно і загадково

 "" "" ""

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.