Кішка вижила під час карантину і навіть народила кошенят (Фото)

Кішка залишилася зовсім одна вдома. Пандемія забрала її господарів в лікарню, але вона змогла самостійно вижити і народити кошенят.

Усе сталося в Ухані. Через коронавірус китайський мегаполіс завмер. У сім’ї була кішка на ім’я Ле Ле. Ще до Китайського Нового року (25 січня) хтось із рідних захворів, і всіх членів сім’ї госпіталізували.

У людей діагностували коронавірус. Усі вони були в клініці, і Ле Ле залишилася сама вдома. Квартиру вважали зараженою, і тому ніхто не міг туди увійти зі знайомих, щоб просто погодувати нещасну кішку. Господарям нічого не залишалося робити, тільки молитися і покластися на долю. Адже вони не знали, коли повернуться і взагалі чи повернуться коли-небудь додому.

Перед від’їздом для Ле Ле поставили пару мисок з водою, відкрили всі пакети з кормом і навіть зробили великий туалет в самій ванні. Також не закрили акваріум, де риби і черепахи плавали в очищеній воді. Перед виходом закрили всі вікна і двері і з сумом на душі поїхали на лікування.

Минуло 1,5 місяці, і китайська сім’я повернулася додому. Як вони були раді, що їхня улюблена кішка вижила. І як вони приємно здивувалися, коли побачили, що Ле Ле ще народила кошенят. Малюки встигли підрости і вже бігали по квартирі.

Кошка Ле Ле
Кішка Ле Ле

Кішка випила майже всю рідину і навіть з’їла рибок, але черепах не чіпала. Виснажена Ле Ле змогла не тільки народити, а й прогодувати своїх дітей.

Китайці вважають свою домашню кішку символом перемоги над хворобою. Тепер вона справжній талісман, який зміг вижити в умовах повної ізоляції.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.