ТОП-10 найдивніших і моторошних фото весільних тортів, які навіть спробувати не хочеться

Навряд чи ви захочете шматочок солодкої "нареченої", але фотографію незвичайного десерту точно зробите. Добірка дивних весільних тортів, які навіть їсти не хочеться.

Що тільки не придумають молодята, щоб здивувати гостей на весіллі. Адже просто дорогим рестораном тут не обійтися, доводиться включати фантазію. Особливо, коли це стосується весільного торта.

Торт чимось схожий на весільну сукню. Він повинен бути не таким, як усі. Оригінальним, красивим і смачним. Хоча зазвичай оцінити смак десерту вдається не багатьом.

Гості, які були на цих весіллях, точно не пошкодували, що не спробували шматочок десерту. А ось чому, дивіться ТОП-10 дивних і моторошних весільних тортів.

 ""

Пельмені з кремом хочете?

 ""

Сподіваємося, що це не гості

 ""

Він взагалі їстівний?

 ""

Неначе хтось пожував

 ""

Бюджетний варіант

 ""

Кондитер вирішив додати трохи кольору

 "" ""

Цікаво, кому голова дістанеться?

 ""

А це, напевно, вже перший рік сімейного життя святкують

 ""

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".