Як виглядає дитячий садок для собак: фото сплячих цуценят підкорюють мережу. У кожного є ліжко та ковдра

Фото сплячих цуценят розтопить навіть крижане серце. Ви тільки подивіться, як виглядає дитячий садок для собак. Дивовижне місце для домашніх вихованців.

Їх годують, тренують, з ними граються, а також у них є тиха година. Усе вірно, це дитячий садок. Тільки не для ваших малюків, а для чотирилапих друзів. Це чарівне місце називається Puppy Spring.

 "" Незвичайний заклад знаходиться у Кореї, місто Кьонгідо. Власники собак можуть привести свого улюбленця у так званий садок, поки вони на роботі або просто чимось зайняті. Для чого? А щоб їх песик не нудьгував один вдома. Умови прості: вихованцеві має бути мінімум дванадцять тижнів.

 "" Працівники Puppy Spring надають різні послуги для песиків. Їх не тільки годують, доглядають, але й виховують. Найбільше дивує навіть не це, а те, що кожному пухнастому відвідувачеві надають індивідуальне ліжечко з ковдрою і навіть подушкою. У цьому садочку до тварин ставляться з любов’ю.

 "" Зворушливі фото сплячих цуценят уже розлетілися по всьому світу. Puppy Spring веде сторінку в Інстаграм , де за ними спостерігають 36,5 тис. підписників. Там вони публікують знімки і відео собак, на які неможливо дивитися без розчулення.

Дивимося і насолоджуємося

 ""

Солодкий сон

 "" ""

Спить як принцеса!

 "" ""

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.