Жінка без допомоги дизайнера стильно облаштувала маленьку кухню: правильно підібрала колір і стіл (ФОТО)

Зробити ремонт на маленькій кухні завдання непросте, але жінка змогла все красиво облаштувати власними силами. Кухня вийшла стильною і без допомоги дизайнера.

Бюджет був обмежений, тому жінка вирішила зробити ремонт на кухні без рекомендацій і допомоги професійних дизайнерів. Вона почала самостійно вивчати все, що стосується ремонту, і знайшла майстрів.

Кухня маленька, всього п’ять квадратів. Потрібно було придумати, як візуально збільшити квадратуру, і поставити все найнеобхідніше.

Гляньте на фото до ремонту кухні. Стара плитка на стінах, великі кухонні шафи, від яких користі мало, а місця займали багато.

 Кухня до ремонту
Кухня до ремонту

 "" Жінка вирішила кардинально все змінити. Демонтаж старої кухні нагадував великий смітник.

 "" Після капітального ремонту прийшла черга оформляти саму кухню.

 "" Наша героїня вибрала скандинавський стиль, який характеризується світлими тонами, практичністю, строгістю й елегантністю.

Кухня после ремонта
Кухня після ремонту

Нова кухня вийшла і красивою, і функціональною. Стільниця зі світлого дерева ідеально поєднується з білими кухонними меблями і з чорно-сріблястою газовою плитою, і вбудованою духовою шафою.

Сучасна раковина в чорному кольорі додала строгості. Холодильник сховали в спеціальну білу шафу.

Белый цвет расширил пространство
Білий колір розширив простір

На маленькій кухні помістився навіть стіл. Жінка не помилилася і вибрала круглий стіл на тонких і високих ніжках, на який поставила невеликий кошик з квітами. Стільці підібрала в такому ж стилі і кольорі.

Кухня после ремонта
Кухня після ремонту

Кухня після ремонту вийшла стриманою, затишною і стильною. Жінка показала на своєму прикладі, що і без фахівців можна зробити ремонт своєї мрії. Головне це бажання і чіткий план дій.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.