Кіт не відходив від господині навіть після її смерті: життєва історія про дружбу між людиною і твариною

Жінка виростила дуже доброго кота. Відносинами тварини і господині захоплювалися усі сусіди. Особливо їх здивувала реакція вихованця, коли власниці тварини не стало.

Домашні тварини не можуть розповісти про свої почуття, але вони точно прив’язуються до свого улюбленого господаря. Чотирилапі навіть після смерті не можуть їх забути.

Хочемо поділитися історією з життя, яка зворушила серця мільйонів. Ірина була доброю жінкою і любила своє кошеня, яке забрала з притулку.

55-річна жінка була самотньою, без чоловіка і дітей. Тому домашній вихованець був для неї не просто твариною. Маленьке кошеня стало її сім’єю, про яку вона дбала. Вусатий малюк виявився дуже розумним, грайливим і не давав ні хвилини Ірині нудьгувати.

Вони майже завжди були разом. Жінка на город і кіт за нею. Сусіди дивувалися їх теплим відносинам. Кіт розумів свою господиню з півслова, завжди проводжав і чекав біля дверей.

Минуло десять років, і жінки не стало. Вихованець щодня приходив на могилу своєї господині і сидів там цілий день. Потім повертався додому, сідав біля дверей і чекав, коли ж вона прийде.

Сусіди не могли дивитися на кота без сліз. Він схуд, не хотів нічого їсти і не підпускав нікого до себе.

Тільки 10-річній дівчинці вдавалося хоч якось підійти до тварини. Маленька постійно приходила з їжею. Спочатку кіт поводився трохи агресивно, але з часом дозволив себе нагодувати і навіть погладити.

 ""

Завдяки дівчинці, яка хотіла просто нагодувати виснаженого кота, у тварини з’явився новий будинок і сім’я.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.