Бездомна собака залізла в чужу машину і знайшла господаря

Ця бродячий собака натерпілася багато чого за все життя, але вона знайшла вікно, яке подарувало їй щастя.

Білл з США повертався додому з риболовлі. По дорозі чоловік заїхав в мотель, щоб прийняти душ. Коли він повернувся до своєї машини, його чекав сюрприз.

Американець був трохи шокований. На передньому сидінні автомобіля сидів чужий пес. Напевно, тварина залізла через відкрите вікно. Собака була дуже сумною і хотіла їсти. Але добродушний Білл нагодував свого гостя печивом, і бездомний пес трохи повеселішав.

Чоловік дуже любив собак. У нього в будинку жило вже 3 собаки, які він забрав з вулиці і прихистив. Цього пса Білл не зміг прогнати, і вони поїхали разом. Американець відправив своїй дружині фото нового вихованця, жінка зраділа і відразу ж придумала ім’я. Тепер сумного пса звали Рівер.

Домашние собаки
Домашні собаки

 ""

Нарешті вони приїхали додому, але собака не хотіла виходити з автомобіля. Мабуть у тварини було складне життя. Білл взяв нового улюбленця на руки і пішов в будинок. Спочатку Рівера представили всім членам сім’ї, а потім покупали і нагодували. У собаки навіть з’явилося своє місце для сну біля каміна.

Згодом усі домашні тварини здружилися. Собака по кличці Рівер знайшла люблячу сім’ю і нове щасливе життя.

У собак появилась семья
У собаки з’явилася сім’я
Пес по кличке Ривер
Пес на прізвисько Рівер

 ""

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.