Через футболку поліцейський нагодував бездомну жінку

Поліцейський з США не ділить людей на багатих і бідних. Його звуть Майкл Ріверс, одного разу він зробив таке, про що більшість навіть і не думає.

Він патрулював свою територію, і побачив бездомну самотню жінку. Саме фраза на її футболці підштовхнула Майкла зробити це.

На грудях у жінки було написано: «Бездомний – найшвидший спосіб стати ніким». Ці слова так зачепили поліцейського, що він підійшов до неї і запитав, обідала вона сьогодні? Бездомна сказала «ні». Тому чоловік у формі поїхала за їжею. Він купив дві піци. Мало того, що він її пригостив їжею, він ще склав їй компанію.

Вони сиділи біля години один проти одного і розмовляли. Жінку звали Мішель. Виявилося, що у неї є чоловік і 23-річний син і 12-річна дочка. Дівчинка живе в іншій сім’ї, а чоловік, як і вона, бездомний.

Перехожі сфотографували офіцера поліції і бездомну жінку. Фото швидко розлетілася просторами Інтернету.

Поліцейський Ріверс сказав: «Бездомні – це просто люди, яким не пощастило. Це може трапитися з ким завгодно». Майклу до душі таке знайомство. Він каже, що вони з Мішель трохи схожі. Суспільство уникає бездомних людей. Також поліцейських негативно сприймають. Майкл додав: «Я приходжу на роботу, і мій метод такий: кого я можу благословити сьогодні? Кому я можу посміхнутися. Я не той, хто хоче забрати чийогось батька або матір і посадити їх у в’язницю».

Полицейский Майкл Риверз
Поліцейський Майкл Ріверс

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.