Як кішка витягла кошеня, яке застрягло в 3-х літровій банці?

Кошеня залізло в банку, але вибратися не змогло. Тому на допомогу прийшла розумна кішка-мама, яка швидко звільнила малюка.

Власники котиків точно знають, що ці пухнасті друзі дуже люблять всі коробочки. Вони як рідина залазять туди легко, а ось вибратися самостійно не завжди виходить.

Це кошеня залізло у звичайну трилітрову банку. Коли тварина зрозуміло, що не може вилізти, почало кликати маму. Кішка, як справжня мати, заради дитини готова на все. Вона швидко прибігла, і намагалася допомогти своїй дитині. Але завдання виявилося складним: ні зайти, ні вийти.

Дістати кошеня кішка не могла, вона зовсім трохи пролазила в банку. А меленький зовсім не розумів, як допомогти собі і мамі. Але кмітлива кішка, довго не морочилася. Вона зуміла кошеня звільнити. Можливо, хтось скаже, що це випадковість. Але кішка дуже старалася врятувати свого малюка.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.