Чоловік забрав додому кістляву собаку, і змінив її життя (Фото)

Такі чоловіки роблять щасливими не тільки собак, але і весь світ.

Напевно, ви теж часто бачите бродячих собак. Можливо, ви навіть їх підгодовуєте. Але тільки одиниці забирають вуличних тварин додому. Але це не означає, що більшість погані люди, і думають тільки за себе. У сучасному світі складно зважиться на такий крок. Адже якщо у вас маленька квартира, але велика квитанція за комуналку, то не хочеться ще в це все втягувати когось. Так як на тварину потрібно чимало коштів, доводиться просто іноді її годувати на вулиці.

Цей чоловік був готовий змінити життя песику. Вони зустрілися на узбіччі. Точніше він не міг не підійти до тварини. У собаки були видні кістки, шерсті майже не було. Вона боялася кожного, хто проходить повз. У неї не було сил, щоб навіть голос проявити. Чути було тільки писк.

Истощенная собака
Виснажена собака

 ""

Добродушний чоловік забрав виснажену собаку додому. Він годував її, лікував, і просто дарував турботу. Він доклав багато зусиль, щоб його новий вихованець видужав. Він не лінувався, і щодня наносив мазі на тіло тварини. Через кілька тижнів у собаки почала рости шерсть. Також вона перестала боятися людей. Вона звикла до нового будинку, і потроху досліджувала його.

 "" ""

Вихованець повністю видужав, і знайшов сім’ю і друзів. Це зовсім стала інша собака. Вона взагалі не схожа на ту кістляву тварину, яку підібрав добрий чоловік.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.