Він грає і співає, а вона танцює: дівчинка і пес виступають (Відео)

Такий синхронний дует рідко, де зустрінеш. Як же пощастило батькам, що у них така артистична дочка і талановитий пес.

Пам’ятаєте всесвітньо відому групу Queen? Так ось домашню собаку назвали в честь соліста Фредді. Пес Меркьюрі на даремно носить ім’я великого музиканта. Собака теж володіє незвичайним талантом.

Пес Меркьюри
Пес Меркьюрі

Напевно, пес знає ноти, тому що на піаніно він вже трохи вміє грати, а ще він співає. Його виступи доповнюють шикарні танці маленької дівчинки. До речі, вона теж трохи грає на інструментах. Тому батьки знімають цілі концерти, і діляться цим позитивом з іншими.

Ця сім’я дуже музична. Добре, що у них приватний будинок, а не квартира. Хоча, напевно, сусіди і так чують усі виступи і репетиції. А поки і ви насолоджуйтеся цими маленькими, але дуже старанними артистами.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!