Чоловік-рятівник прийняв пологи у незнайомки і став батьком

Один екстрений виклик змінив не тільки долю дитини, а й життя чоловіка і його сім'ї.

Такого виклику пожежна станція Міртл-Біч в США ще ніколи не приймала. У 2011 році до них звернулася жінка з сильними болями в животі, яка просила про допомогу. Марк хадд і його колеги оперативно відреагували на виклик. Пожежники мчали на допомогу, але вони навіть не уявляли, що їх чекає.

Коли бригада примчала, вони не побачили пожежі або щось в цьому роді. Але гаряче стало всім. Вони приїхали до вагітної бездомної жінки, яка ось-ось і народить. Рятувальник Марк розповідає: «Це було певною несподіванкою, таке не кожен день відбувається. Ми дали їй кисень, крапельницю і приготувалися довезти її до лікарні, але мій напарник сказав, що дитина народиться прямо зараз, і у нас вже немає часу на переїзди».

Пожежникам довелося робити те, що не кожен чоловік зміг би. На деякий час Марк перетворився в акушера-гінеколога. Рятувальник прийняв пологи, і тримав на руках не просто новонароджену дитину. Тоді чоловік навіть не здогадувався, що ця дівчинка змінить його життя.

Новорожденный ребенок
Новонароджена дитина

Молоду маму привезли в лікарню вже з дитиною на руках. Але бездомна жінка відразу відмовилася від малятка, так як вона не могла просто на вулиці жити з дівчинкою.

Пожежник Марк з дружиною виховували двох дітей. Сімейна пара дуже хотіла 3-ю дитину, але вони ніяк не могли завагітніти. Тому планували усиновити малюка. Подружжя навіть вже готували документи. А через 2 дні сім’я Хадден забрала дівчинку, яку врятував Марк.

Той день чоловік запам’ятає назавжди. Тоді він не просто прийняв пологи у незнайомки, він тримав на руках свою майбутню доньку. Дівчинку назвали Ребекка. У неї є старші брати і сім’я, про яку багато хто мріє.

Ребенка усыновил пожарник
Дитину усиновив пожежник
Девочка Ребекка
Дівчинка Ребекка
Отец и дочь
Батько і дочка

Прийомні батьки Ребекки кажуть, що вони розповіли дівчинці, як вона насправді народилася. «Я не хотів би, щоб у неї був шок, коли вона виросте і дізнається, що прийомна», – говорить Марк хадд.

Також чоловік додав, що вони її люблять, як рідну. І буває, що рідні діти приходять в сім’ю від інших батьків.

Семья
Сім’я

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.