Господиня мейн-куна розповіла, як це жити з таким величезним котом

Ці чарівні коти родом зі штату Мен США. Раніше мейн-куни жили на фермах, а тепер сплять на дивані перед телевізором.

Порода таких красенів називається мейн-кун. Дорослий кіт-самець важить до 8-9 кг, і може вирости до одного метра. Колись ці коти вважалися найкращими мисливцями, але зараз мейн-куни живуть, як звичайні домашні вихованці. Вони дуже добрі тварини, і прив’язуються до своїх господарів. Через це їх ще називають «ласкаві велетні».

Мати такого благородного кота в будинку – справжня гордість для господаря.

Кот Лотос
Кіт Лотос

Знайомтеся це Лотос зі Швеції. Це кіт, у якого 132 тисячі підписників в Інстаграм. Його господиня показує всьому світу, як жити з таким незвичайним чотирилапим другом.

Мейн-кун
Мейн-кун
Домашний кот
Домашній кіт

 ""

Виявляється, якщо кіт хоче чогось смачного, то йому не потрібно заплигувати на стіл. Мейн-кун легко може стати на задні лапи, і дістати все що хоче. А якщо він лежить на дивані, то господиня може лягти тільки боком. Тому Лотосу купили приватне крісло для відпочинку і посиденьок.

Дівчина дуже рада, що вибрала таку породу котів. В її будинку живе всього три мейн-куна. Лотос поки найбільший, але інші кошенята ще ростуть.

 ""

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.