Собака народила цуценят в залі аеропорту (ФОТО)

Таке видовище рідко побачиш в аеропорту, тому всі в залі очікування стояли з телефонами в руках. Собака однієї пасажирки почала народжувати.

Усе почалося з того, що жінка чекала свій рейс. Разом зі своїми собаками-поводирями вони повинні били летіти з американського міста Тампа в Філадельфію. Лабрадори на прізвисько Елеонора і Наггет спокійно сиділи біля господині, але раптом пішло щось не так.

Жінка знала, що Елеонора чекала малюків, але вона не припускала, що це трапиться перед вильотом. Напевно, маленькі цуценята хотіли летіти в літаку, а не в животі своєї мами.

 ""

Пологи приймала чергова бригада лікарів і навіть пожежний аеропорту. Стільки глядачів ще не було на жодних пологах. Але навіть натовп не завадив з’явитися на світ цуценятам. Елеонора народила 7 хлопчиків і одну дівчинку. Чотирилапа мама відразу почали доглядати за малюками, а батько Наггет контролював обстановку.

 "" "" "" ""

Літати з собаками, яким ще немає восьми тижнів, забороняється. Але цьому подружжю дозволили, адже цуценят не було куди подіти. Жінка разом з вихованцями через кілька годин успішно прилетіла до Філадельфії.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.