Вона вкрала моє серце: чоловік забрав стару і хвору собаку з притулку

Собака по кличці Етті не розуміла, чому господар так вчинив. Про це говорили сумні очі тварини. Але Томмі подарував друге життя вихованцеві.

Колишній господар здав свого вихованця в притулок, оскільки він був уже старим. Але собака прожила 14 років в одному будинку, з одним тим же чоловіком. У неї була сім’я, і раптом від неї просто позбулися. Звичайно, вона відчувала, що її зрадили. Таким чином Етті знайшла своє місце в притулку.

Собака в приюте
Собака в притулку

Здавалося, що це останній її будинок. Собака більше не буде членом сім’ї. Її більше не будуть вигулювати, і чесати за вухом. Тому Етті тихо лежала в своїй клітці. Але на світі є ще добрі люди. Для собаки знайшовся новий господар.

Томмі не міг жити без собак. У його будинку вже було кілька улюбленців. Але коли чоловік дізнався, що в притулку сумує літня собака, він вирішив подарувати їй друге життя. Томмі прихистив Етті.

У животного появился новый хозяин
У тварини з’явився новий господар

Собаці було так погано, що вона навіть самостійно не ходила. Працівники притулку привезли Етті до нового хазяїна. Чоловік відразу обійняв тварину. Було видно, що собака дуже потребувала турботи.

В Етті було хворе серце і артрит. Томмі почав активно доглядати і лікувати свого нового вихованця. Незабаром собака сама могла впевнено ходити. Вона гуляла разом з іншими улюбленцями у дворі. Ще через деякий час Етті прогулювалася по вулиці з господарем.

Мужчина выгуливает собак
Чоловік вигулює собак

Чоловік каже, що стара собака вкрала його серце. Він не розумів, як можна було віддати хвору тварину, яка прожила з тобою 14 років. Це маленька, але жива і дуже важлива частина тебе. Як тобі погано, тварина ніколи не відвернеться. Чому ж люди так роблять?

 ""

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.