Зірка притулку: собаку з вусами назвали на честь художника Сальвадора Далі (ФОТО)

Дівчаткам, звичайно, не йдуть вуса, але ця собака виглядає дуже гармонійно.

Щеня тільки з’явилося на світ і вже завоювало увагу багатьох. Собака з незвичайними «вусами» народилася в одному американському притулку. Дівчинку назвали Доллі на честь відомого іспанського художника Сальвадора Далі.

У собаки такі ж цікаві і дуже смішні вуса. Хоча вона з’явилася і в притулку, але за унікальним вихованцем вже вишикувалася черга потенційних власників. Доллі так усім подобається, що кожен хоче мати такого песика.

Ноебычная собака
Незвичайна собака
Щенок с усами
Щеня з вусами

 ""

Дійсно, неможливо не посміхнутися, коли бачиш ці вуса. З такою собакою буде точно веселіше жити, а від шанувальників не буде спокою. У Доллі також багато братів і сестер, але працівники притулку сподіваються, що для кожного щеняти знайдеться сім’я.

 ""

 ""

 ""

 ""

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.