Українка сама вивчила 11 іноземних мов і поділилася своїм секретом успіху

У нашому матеріалі ти знайдеш історію унікальної українки, яка знає 11 іноземних мов. Як їй це вдалося?

Вікторії 23 роки і вона виросла в російськомовній родині. Після закінчення школи, вчилася на Заході України. Там і вивчила українську мову, а ось англійську – знає ще зі школи. Але і зараз дівчина продовжує вдосконалити англійську, вчить діалекти.

«Я народилася в Донецьку і в моїй родині ніколи не говорили українською» – розповідає дівчина.

Молодий поліглот впевнений: «Якщо людина приїде з Америки і заговорить зі мною, я скажу вам з якого він штату».

В арсеналі дівчата десять мов на яких вона і читає, і пише, і говорить: російська, українська, англійська, німецька, іспанська, французька, латинська, корейський і грузинський, а також готський (мертва мова). На івриті Вікторія поки тільки говорить, планує вивчити португальську.

Від такої великої кількості знання мов буває і побічний ефект. Наприклад, мови змішуються, слова забуваються.

Була така ситуація і у Вікторії в університеті. Дівчині потрібно було говорити англійською, але одне слово вона забула. Зате знала, як сказати українською та корейською.

Українка сама вивчає мови, оскільки додаткові заняття з викладачем дуже дорогі. Вона стверджує, що найголовніше правило в вивченні будь-якої мови – мотивація. Без неї не вийде легко і швидко запам’ятовувати.

Якщо ви правильно визначили для себе мотивацію, тоді можна переходити до наступних етапів. Людина найкраще вивчає мову там, де всі говорять. Але не всі можуть дозволити собі таке задоволення: поїхати в іншу країну тільки, щоб вивчити іноземну мову. Дівчина знайшла для себе вихід: «Іврит, корейський і грузинський мало хто викладає. Тому я спілкуюся з носіями через соціальні мережі. У деяких питаннях необхідна допомога знавця мови, тому що пошуковик не завжди розуміє мого запиту».

Вікторія сама підготувалася до здачі тесту IELTS.

IELTS – International English Language Testing System – одна з найбільш відомих систем тестування іноземців на знання англійської мови. Результати тесту IELTS потрібні для отримання робочої візи, права на ПМЖ і громадянства деяких англомовних країн, повідомляє UNIPAGE.

Поліглот поділився своїми секретами, який їй допомагають опанувати будь-якою мовою. У своїй кімнаті вона клеїть кольорові стікери зі словами і виразами. Дивиться фільми і серіали на оригінальній мові, наприклад, американський серіал «Друзі». А ось анекдоти допомагають їй вчити грузинський.

Якщо вирішили вчити іноземну мову, дотримуйтеся режиму. Тільки систематизація призведе до позитивного результату. Як каже Вікторія: «На одному натхнення далеко не заїдеш».

ЧИТАЙ ТАКОЖ: ТОП 10 речей, які були у кожної радянської людини: за деякими штучками ми дуже сумуємо

Нагадаємо, ще одна унікальна українка перемогла рак і тепер планує працювати з хворими дітками . Після того, як дівчинка переборола важку ступінь раку – вона не змогла спокійно дивитися на хворих діток і прийняла рішення стати доктором-реабілітологом.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Матеріал підготувала Марина Музика

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.