Отримав звання поліцейської собаки: як глухий пес врятував 3-річну дитину?

Пес Макс не просто австралійська собака-пастух, він справжній герой. 17-річний вихованець живе в Квінсленді. Після того, як він врятував свою маленьку господиню, пес став зіркою.

Трьох річна Аврора гуляла зі своїм чотирилапим другом Максом. Вони просто бігали, гралися, і через деякий час дівчинка зрозуміла, що вона заблукала. Їм так було весло вдвох, що дитина навіть не помітила, як відійшла далеко від будинку. На вулиці вже сутеніло, збирався дощ, а маленька Аврора залишилася одна зі своїм псом.

 ""

Поліцейські шукали дівчинку протягом 15 годин, але довгі пошуки не приносили ніякого результату. А от бабуся Лейсі Беннетт змогла відшукати внучку.

Жінка розповідає, що вона піднялася на гору, і побачила песика Макса. Глуха собака підбігла до Лейсі, і привела бабусю до Аврори.

Домашний пес спас маленькую хозяйку
Домашній пес врятував маленьку господиню

І бабуся, і полісмени побігли за домашнім вихованцем. Пес Макс привів людей на вершину крутого пагорба, де сиділа перелякана дитина. Незважаючи на те, що Аврора провела цілу ніч в дикій природі, у неї було тільки кілька подряпин. Від дівчинки йшов сильний запах собачої шерсті. Напевно, тварина зігрівала дитину від холодного дощу.

 ""

Девочка Аврора
Дівчинка Аврора

Пес став справжнім героєм. Стара собака була не тільки глухою, але і погано бачила. Але тварина, ні при яких обставинах не покидала свою маленьку господиню. 17-річний вихованець був звичайним домашнім псом, але він діяв, як навчена поліцейська собака. Тому, йому навіть таке почесне звання присвоїли.

Домашний пес получил звание "Почетная полицейская собака"
Домашній пес отримав звання “Почесна поліцейська собака”

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.