Без їжі і води: як маленьке цуценя два тижні прожило у закритому приміщенні? (ФОТО)

Ніхто і не підозрював, що в кімнаті залишилося маленьке цуценя. Песику з різним кольором очей довелося голодувати, поки його не знайшли працівники притулку.

Чоловік жив у будинку для бездомних. Одного разу йому стало погано, він втратив свідомість. Тому його терміново госпіталізували. Але ніхто не знав, що в кімнаті самотнього чоловіка жив маленький песик.

Цуценя на прізвисько Тодд виявили випадково. Через два тижні працівники притулку прийшли в кімнату, щоб прибрати. Але крім пилу, вони ще знайшли крихітну, голодну собаку. У песика було трохи води і корму, але його вистачило на пару днів. Решту днів тварина сиділа в закритому приміщенні без їжі.

Щенок по кличке Тодд
Щеня по кличці Тодд

Люди відразу повідомили волонтерам притулку для тварин, так як цуценя виглядало хворобливо. Ветеринар повідомив, що з песиком все добре, не рахуючи зневоднення і виснаження. Малюка Тодда вигодували, і скоро у нього з’явилася нова сім’я.

 ""

Зараз собака росте, вона почала набирати вагу. Від того виснаженого песика залишилися тільки різнокольорові очі. Але, напевно, Тодд добре запам’ятав, як це два тижні не їсти і не пити. Мабуть тому собака багато часу проводить на кухні.

Собака любит кухню
Собака любить кухню

 ""

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.