Душевна розмова: маленькі діти розуміють один одного без слів (ВІДЕО)

Цим малюкам тільки по п'ять місяців, а вони вже знайшли спільні теми для розмови. Але спілкуються діти по-особливому, не кажучи ні слова.

Погодьтеся, на маленьких дітей можна дивитися, як на вогонь, вічно. Так цікаво спостерігати, як маленька людина розвивається і знайомиться із зовнішнім світом. А ще цікавіше дивитися, коли такі маленькі співрозмовники збираються разом.

Жінка поділилася відео, де її онуки «розмовляють». 5-місячні двійнята по імені Вероніка і Володимир уважно дивляться в очі і щось намагаються сказати.

Двойняшки
Двійнята

Нам, як і молодій бабусі, не дізнатись про що ж ця забавна розмова. Але братик і сестричка точно розуміють один одного без слів.

Щокаті діти підкорили багато сердець. У мережі одна дівчина прокоментувала відео: «Ставлю тримісячному карапузові, він із задоволенням бере участь в розмові».

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.