Карантин вплинув на всіх: господарі собак невдало підстригли тварин (ФОТО)

Через карантин тварини залишилися без стилістів. Але власники домашніх вихованців не розгубилися, і спробували самостійно підстригти собак.

Карантин закрив не тільки салони краси для людей, а й грумери тимчасово пішли у відпустку.

Це була не зовсім вдала ідея: підстригти домашню собаку своїми руками. Звичайно, господарі хотіли зробити краще тварині, але вийшло як завжди. Чотирилапі навіть не приховують своє невдоволення.

 ""

 ""

 ""

Правильно кажуть, що кожен повинен займатися своєю справою. Але бувають моменти, коли потрібно виходити із зони комфорту і робити те, що ніколи не робив. Так і вчинили ці домашні «перукарі».

 ""

 ""

 ""

 ""

Навіть фахівцем не потрібно бути, щоб зрозуміти, що собача стрижка не вдалася. Під час карантину багато людей поділилося фотографіями таких невдалих експериментів. Хтось написав, що це перший і останній раз, коли він бере в руки ножиці.

Собаки самі в шоці від нового образу.

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

Схожі статті

Минтай більше не смажу, а готую по-іншому і обовʼязково з гірчичкою. Настільки смачніше, що не передати

Приготувати смачну, ароматну та соковиту рибу минтай можна додавши до неї сметано-гірчичний соус. Ця страва стане вашою улюбленою вечерею через простоту приготування та виразний смак.

34-річний Позитив зізнався, навіщо приховує нову кохану після розлучення: “Коли нас впізнають, то…”

Ще 2021 року Олексій Завгородній розлучився з дружиною. Відтоді її місце в серці Позитива посіла інша дівчина. От тільки представляти нову кохану широкому загалу репер чомусь не поспішає.

Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому тепер живуть Тоня і Мірзоян: нічого не міняли після її смерті

Як виглядає триповерховий маєток легендарної Ніни Митрофанівни Матвієнко, у якому й сьогодні проживають Тоня з Арсеном. Фото будинку у матеріалі.