Залишив одного і просто пішов: кинута собака відмовлялася від їжі і боялася дивитися на людей

Чоловік обдурив свого пса, і віддав його в притулок для тварин. Собака зрозуміла, що її зрадили. Але незабаром життя лабрадора змінилося.

Теммі Грейвз з США дуже любить тварин, тому вона допомагає вихованцям знаходити сім’ю. Дівчина відвідує різні притулки, фотографує чотирилапих, а потім публікує знімки в інтернеті.

Відомо, що в Америці довго не тримають тварин у притулку. Якщо їх ніхто протягом тривалого часу не забирає, собак і котів просто присипляють.

Американка намагається допомогти багатьом бездомним тваринам. Але історія про зраду запам’яталася дівчині найбільше.

Господар лабрадора на прізвисько Кеш покликав собаку в машину. Той з радістю застрибнув, адже вони часто їздили в парк гуляти або до ветеринара на огляд. Але домашній вихованець не чекав, що його так зрадять.

Чоловік відвіз чотирилапого друга в притулок, де голосно скиглили самотні собаки. Лабрадор довго жив в сім’ї, там він і народився. Це був його рідний будинок, а тепер його раптово кинули. Песика закрили в клітці, а господар просто грюкнув дверима і пішов.

Собаку отдали в приют
Собаку віддали в притулок

Кинута собака спочатку не розуміла, що відбувається. Вона тільки спостерігала, як його братів забирали кудись і не повертали. Через деякий час тварина притулилася до стіни і не реагувала ні на кого.

Бідний лабрадор відмовлявся навіть пити і їсти, в туалет він ходив туди, де сидів. Для нього час ніби зупинився, він мовчки дивився в холодні стіни.

ПЕС – ПОВНОЦІННИЙ ЧЛЕН СІМ’Ї. ВИ Ж НЕ ВІДДАЄТЕ СВОЇХ ДІТЕЙ В ПРИТУЛОК ?!

Волонтери стверджують, що собака – це не іграшка. Якщо ви вирішили завести домашню тварину, то будьте готові любити її до старості, доглядати за нею, вигулювати, лікувати.

Завдяки Теммі Грейвз, про нещасного лабрадора дізналося багато людей, які захотіли забрати собаку. Незабаром пес Кеш знайшов новий теплий будинок.

Лабрадор нашел новую семью
Лабрадор знайшов нову сім’ю

Він ще не адаптувався до нових господарів, але вже перестав боятися людей. Тварина більше не схожа на кам’яну скульптуру. Собака сподівається, що цього разу її не зрадять.

Будьте відповідальними і по-справжньому любить домашніх вихованців!

 ""

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.