Господар відгодував собаку, а потім вирішив 78-кілограмового вихованця приспати

Золотистий ретривер так розтовстів, що навіть не міг нормально пересуватися. Господар собаки втомився від вихованця і вирішив його приспати, але долю песика змінив волонтер.

Домашні вихованці, як звичайні люди, вимагають збалансованого харчування. Собаки також можуть набирати зайву вагу, який потім заважає жити самій тварині і не тільки.

Господар золотистого ретривера так відгодував вихованця, що той не міг навіть нормально пересуватися. Звичайно, за таким псом був потрібний особливий догляд. Але чоловік сказав, що він уже втомився від собаки. Господар знайшов вихід із ситуації. Але проблему він хотів вирішити тільки для себе.

Золотистый ретривер
Золотистий ретривер

Пес на прізвисько Кай погладшав, так як його власники абсолютно не стежили за раціоном собаки. Тварина багато їла і мало рухалася. Собака стала неповороткою і приносила багато незручностей. Тому господар вирішив, що треба вихованця приспати.

Чоловік привів Кая в ветеринарну клініку, але фахівці не захотіли просто так позбавляти життя ні в чому невинного пса.

Пем Хеггі, яка дбала про тварин, була в жаху. Жінка вперше бачила таку величезну собаку. Ретривер важив 78, 5 кілограм. Щоб почати жити заново, Каю треба було скинути для початку хоча б половину ваги. Тому Пем взяла на себе відповідальність і забрала собаку собі.

 ""

Хеггі розуміла, що вона вибрала непростий шлях. Тварина лише 20 хвилин піднімалася по сходам в її будинок. Виявилося, що собаці теж потрібна була дієта і фізичні навантаження.

Пес весил 78,5 кг
Пес важив 78,5 кг

Жінка не засуджує попередніх господарів. Але вона стверджує, що здоров’я домашнього вихованця залежить від людей, які взяли тварину в свою сім’ю. Але не всі любителі собак і кішок знають, як правильно доглядати за улюбленцем. Перед тим як завести чотирилапого друга, потрібно ретельно подумати, чи зможете ви дати йому любов і турботу.

Пес Кай дотримувався дієти. Щоб розвинути витривалість і зміцнити м’язи, собака бігала в воді. Хеггі вигулювала ретривера 3 рази в день. Спочатку всім було важко, особливо Каю. Пес швидко втомлювався і просто лягав на підлогу. Згодом собака звикла до нового режиму і почала скидати вагу. Сходи вже були для неї, як маленька гірка.

 ""

 ""

Золотистому ретриверу вдалося схуднути на сорок п’ять кілограм. Тепер він звичайний активний пес, у якого з’явилася справжня сім’я. Завдяки жінці, собака залишилася живою.

 ""

 ""

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.