Іноді пластика необхідна: як змінилася зовнішність жінки після рук умілого хірурга? (ФОТО)

Жінка уникала дзеркал і людей. Але незабаром пластична операція змінила не тільки її зовнішність, а й життя.

У дитинстві і в юності Памела була симпатичною дівчинкою. У неї була чиста шкіра і посмішка на обличчі. Але після народження дитини жінка кардинально змінилася. Вона постійно ховала своє обличчя, а посмішка була рідкісним гостем.

Памела в детстве
Памела в дитинстві

 ""

Жінка народилася в штаті Луїзіана. Памела вдало вийшла заміж, незабаром вона стала мамою. Після вагітності американка зіткнулася з жахливою хворобою, яка помітно змінила її обличчя.

Шкіра стала пористою і грубою. Ніс нерівномірно збільшився, з’явилося багато зморшок і тьмяний колір обличчя. Запальні процеси в дермі стрімко розвивалися, а після народження другої дитини хвороба тільки набирала обертів.

 ""

Це рідкісне захворювання частіше вражає шкіру чоловіків після 40 років. Жінці довелося пережити багато.

Вона намагалася не дивитися в дзеркала і не виходити з дому. На вулиці на неї тикали пальцями і дорослі, і діти. Якщо малюки нічого не розуміли, то їх батьки дозволяли ще собі задавати некоректні запитання. Безумовно, це ображало жінку. Її самооцінка з кожним необдуманим словом опускалася і приносила багато стресу.

Памела з чоловіком ростили двох прекрасних діток. Жінка намагалася бути ідеальною мамою і дружиною. Вона хотіла бути прикладом для своєї сім’ї, тому почала боротьбу з недугою.

Обличчя жінки так і просило допомоги досвідченого пластичного хірурга. Американка написала лист в редакцію популярної телепередачі, яка безкоштовно допомагає людям змінити зовнішність за допомогою пластики. Команда фахівців з задоволенням пішла назустріч Памелі.

 ""

Лікування тривало кілька місяців. Але кропітка робота професіоналів так змінила зовнішність дівчини, що тепер її не впізнати. Умілі руки пластичного хірурга перетворили жінку на справжню красуню.

Медики забрали зайву шкіру, за допомогою сучасної косметології вирівняли текстуру і колір шкіри. Деякі нерівності ще залишилися, але лікарі зробили все, що було в їх силах. А маленькі нагадування про хвороби жінка вдало приховує макіяжем.

 ""

Нарешті Памела може впевнено виходити на вулицю. Вона більше не соромиться і не боїться чужих поглядів і питань. Пластична операція не тільки змінила її зовнішність, а й – внутрішній світ. Тепер жінка насолоджується своєю зовнішністю і життям. Вона дуже вдячна лікарям, що подарували їй шанс бути щасливою.

Щаслива жінка
Щаслива жінка

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.