Мрії збуваються: хлопець зшив випускну сукню кращій подрузі (ФОТО)

Справжні друзі саме так і роблять. Дівчина просто пожартувала, а хлопець своїми руками зробив для неї випускну сукню.

Не тільки наречені мріють про красиву сукню, школярі теж турбуються цим питанням. Кожна випускниця ретельно вибирає вбрання на шкільний бал.

Ця історія не просто про плаття, вона про справжню дружбу.

Американка Аделаїда Раст мріяла танцювати на випуску в красивому пишній сукні. Але у сім’ї дівчини не було стільки грошей на дорогі речі, які вона одягла б один раз. Через це вона думала, що зовсім не піде на власний випуск. Але кращий друг на ім’я Паркер усе змінив.

 ""

Одного разу дівчина жартома сказала другу, щоб він зшив їй плаття. Після цих слів вони дуже сміялися, адже хлопець навіть не знав, де в будинку нитки лежать. Але після цієї розмови Паркер задумався.

Молодий парубок вирішила, що це чудова ідея. Це буде найкращий подарунок, який він може зробити для Аделаїди. Хлопець зробив ескіз сукні і пішов за допомогою до бабусі.

Эскиз платья
Ескіз сукні

Старенька навчила онука користуватися швейною машинкою. Звичайно, вона йому трохи допомагала. Але основну роботу зробив сам Паркер. Він придумав фасон, знайшов тканину і втілив мрію дівчини в життя.

Аделаїда не вірила своїм очам, коли її кращий друг подарував випускну сукню. Вона була недосконала, але зроблена з любов’ю.

Выпускной бал
Випускний бал

 ""

Випускні фотографії вийшли казковими, як в мультфільмі «Попелюшка». Дівчина в красивій, пишній сукні і хлопець у світлому костюмі, який допомагає надіти туфлю.

 ""

 ""

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.