Ці посмішки повинен побачити кожен: діти-сироти знайшли родину (ФОТО)

Діти, які жили в притулку, тепер щиро посміхаються. У малюків з'явилися батьки.

Діти ні в чому не винні. Вони не мріяли жити в чужому домі з іншими сиротами. Вони не хотіли, щоб мама любила алкоголь більше, ніж рідну дитину. Вони просто хотіли бути дітьми, у яких є рідні і люблячі батьки.

 ""

Сьогодні так багато є причин, чому дитина потрапляє в дитячий будинок. І не завжди батьки погані. Хтось вмирає відразу, після першої зустрічі з малюком. Хтось не здатний забезпечити рідного сина або дочку, а хтось просто боїться відповідальності.

Дети из приюта
Діти з притулку

Але є і такі люди, які готові подарувати чужій дитині щасливе дитинство і справжню материнську любов.

 ""

Ці хлопчики і дівчатка до цього дня не знали, що таке бути дитиною і хто такі мама і тато. А сьогодні їх очі горять, а усмішка не сходить з маленького лиця.

 ""

З одного боку боляче дивитися на перші фотографії, коли дітей ще не усиновили. Не потрібно бути екстрасенсом, щоб зрозуміти, що тоді відчували беззахисні малюки.

 ""

 ""

Якось спокійно на душі стає, коли бачиш такі перевтілення. Кожна мама порадіє за дитину, адже чужих дітей не буває.

 ""

 ""

Схожі статті

Минтай більше не смажу, а готую по-іншому і обовʼязково з гірчичкою. Настільки смачніше, що не передати

Приготувати смачну, ароматну та соковиту рибу минтай можна додавши до неї сметано-гірчичний соус. Ця страва стане вашою улюбленою вечерею через простоту приготування та виразний смак.

34-річний Позитив зізнався, навіщо приховує нову кохану після розлучення: “Коли нас впізнають, то…”

Ще 2021 року Олексій Завгородній розлучився з дружиною. Відтоді її місце в серці Позитива посіла інша дівчина. От тільки представляти нову кохану широкому загалу репер чомусь не поспішає.

Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому тепер живуть Тоня і Мірзоян: нічого не міняли після її смерті

Як виглядає триповерховий маєток легендарної Ніни Митрофанівни Матвієнко, у якому й сьогодні проживають Тоня з Арсеном. Фото будинку у матеріалі.